BOOM BAAM BABY

Raffsa fram käket, hunger-kungen gungar in.

Har jag något inteligent att säga?.. Hur stavas inteligent egentligen? Det vet jag inte,, jag gissar på de där..


en liten rolig och fånig filmsnutt från Monty Python


Jag borde ju ändå ha något som jag har funderat på under dagen som har passerat..
JO, igår skrev jag att jag skulle spela gitarr idag.. Detta har icket inträffat under de 12 timmar som jag har varit i vaket tillståd.. Vad jag gjorde istället? Jag kollade på två äkta såkallade "tjejfilmer" (skall dock inte dra alla över en kant).. iaf Step Up och She's the Man. Man blir lite lönntaggad av de filmerna. De sätter upp stora mål som de vill nå, de når dem och får en snygg, snäll och rolig snubbe på köpet.. DAMN good work GIRLS!

Jag kan bli lite småavis också på när jag ser filmer är (tro det eller ej) att de kan prata så bra engelska. .. Faktum är väl att de kommer från engelsktalande länder. Men.. jag vill också kunna dominera det stora språket och säga komplicerade och smarta meningar med härliga ordval. Det andra faktumet är att jag alltid ska ha problem med dessa låånga kråångliga och häärliga ordval. alla de där IGI CLEATUS BAJS ORD. OSV OSV.. Men en stor eloge till mig som läst Engelska A, B och nu C ! Faktum numero 3 är att det är ynka 2 ämnen som jag läser ABC kurser på. Och det är Rörligbild och Engelska. CA-CHING! WOOP WOOP. BOOM BAAM BABY!

Med tanke på att jag inte vet hur man stavar vissa ord, många ord. Även på svenska. (Svenska lärarna har alltid sagt, ja men det är väl lite slarvfel osv). Jag har sedan förra året har tränat mig i att skriva MIG och DIG istället för MEJ och DEJ som jag använde förr. (Sv/Eng Leifs förtjänst)... oj där seglade jag iväg
Tillbaka.. Jag skulle inte vara förvånad om jag hade en mild släng av någon bokstavssjukdom. Med en lillebror med ADHD/DAMP så är det väl inte helt uteslutet? Eller?

Från en sak till en annan. GALEN SAK.
Min syster fick då Cosmic Egg i julklapp.. VAD SER JAG?! En av de skönaste låtarna, Back Round, fanns icket med på plattan.. Var bröts länken?! Vem förstörde tunggunget?! Hjulet saknar sin hamster!! Jag är förkrossad.
Men jag kan ändå vara en lycklig själ som kan klappa på Wolfmothers debutalbum där det icket finns en låt som jag inte diggar. *klapp klapp*. DET är makt!

Imorgon far familjen till Grönåker och firar nyår. Bör man sammanfatta sitt år?
2009
London
Skola
Metallica
Norrbyskär
Ledarskolissh
18år
Mimmi goes clubbin'

Många roliga minnen. Många hemska och tråkiga också.



2010 c'mon! gimme some sugar!

Antigen går jag nu och kollar på American Pie Band Camp
Eller så sover jag..
Jag borde sova.
Men blev taggad på filmen. HAHA
Sista filmen man såg 2009... American Pie. JUST SNYRRE MIMMSSS




Att varva och rädda världen

Har nyss påbörjat en ny sparning på DK1 (Donkey Kong Country)
3 bossar avklarade under 1 timmas spelande. Det  är ändå flyt. erkänn ;)



Var idag på mellandagsrean.. Måste väl påstå att jag var på den 2:A eller 3:E vågen. HAHA.. Fanns inte mycket kvar. Gjorde bara ett "fynd" på Bik Bok. En "militärjacka" oldfashiopn style. Lisa sa "en Calle-Jacka" och då fattade min mor. Så jag antar att det är det bästa sättet att förklara det på. haha (Skulle hitta en bild. Det gick inge bra)
Den kan nog blir nice nån gång på party! (som jag sa partykläder behövs!)
Annars handlade jag bara på Apoteket. Ansiktskräm, ibumetin (är man tjej så har man mens och vissa har mer otur än andra), handkräm och deo. KLART Å BETARRT

Åkte 15 bussen hem, var hemma vid 15,40. Slängde bokstavligt talat i mig mat och drog igång kärran för att skumpa ner till församlings och repa. 
Repet gick väl bra tycker jag, är ba gammlåtar så lite koll har man ju!. 

Efter repet skjutsa jag runt bröderna Tjärnlund i 244an till Ica och framåter. 

Plusar man på med DK och skottning så är det väl min dag i stora drag.. 

MORGONDAGENS AGENDA
-Rida Abadis på planen. Ska nog börja med en ny övning där man tränar framdel/bakdels vändningar.
-Spela gitarr.

Annars är det väl rätt så oplanerat.. Bror på vilket väder gudarna har lust att frälsa oss med. Skulle vara fint med mer sol! hehe

1½ vecka kvar av lovet. Halva delen har gått! PASSA PÅ OCH NJUUT!
HALVÅR KVAAAAR SHAALALALALAAA!
Taggar iaf APUn, 2 veckor med MTVarna!

Hare dill och simma sill! AAAA så rolig jag ääärrr!

MOT GODISPÅSEN OCH DK! neerd

Get ready!

Det är nu det gäller.. Jag har bestämt mig för att dra ut i "krig" aka mellandagsrean.
Okej krig kanske var att ta i, jag har aldrig riktigt vågat mig ut dessa dagar förr. 
Taggar tar i trä med Coldplay. KRIGARE från England, detta land!!

Har bestämt mig för att skriva en "det jag behöver-lista" och en "det jag vill köpa-lista". Mest för att få perspektiv och kanske (troligen inte) förändra min slutsliga inköpslista. Hade jag varit en "riktigt" bloggare så hade jag förståss satsat i photoshop. Men ofc så är stygg och gör inte det.. Vi har bara en dator till internet och där finns bara paint, och jag hatar paint.. SÅ he blir int ååå!.

DET JAG BEHÖVER
Underdelar, iform av tights
Underkläder, behövs alltid!
Bikini, det kan vara kul att ha nått som är samanhängade?
Vinterskor, jag bor i Västerbotten
Vinterjacka, jag bor fortfarande i Västerbotten
Ansiktskräm (det jag egentligen behöver är att sluta äta choklad)
Isskrapa till bilen, vars tog den som mamma gav mig vägen?!?!

DET JAG VILL KÖPA
Nitarmband, behöver ingen förklaring.
Foo Fighters nya alle, en tvångstanke jag har
Tights, man blir nästan bortskämd, inge kläm i fläsket perf!.
Nya Converse, med höga skaft, en dröm jag har. Men de går alltid sönder.
En cool T-shirt/linne
Mysigskjorta. Mys och shooorta i samma ord!
Något party, kan va bra om man ska partaja!
Balla örhängen, bling bling!

Som ni ser (främst jag) så är det inte mycket som matchar på listorna..
Dock tights och ansiktskräm blir nog deffinitivt köpt.. Fast mormor hade tjackat tights på H&H.. Men om man kommer över några roliga så, why not!
Mysshoooortan hamnar också i korgen om jag hittar någon, får lov att smyga runt på killavdelningarna HE HE HEE
Okej allt på min "det jag vill ha-lista" kan lätt hamna i min korg om jag hittar till ett bra och resonabelt pris. Jag har faktist fått lön och lite pengar i julklapp så då kan man unna sig något!


Nu sätter jag stopp för shopping snacket. Men det kan vara nödvändigt för att få mig taggad. Då se till att jag får sömn och bra frukost imorgon så jag kan kriga lagomt bra bland galjar och galna männskor.


En flygbiljett till London skulle jag inte tacka nej till. Tänk att sitta i London Eye när det bär av. Dvs när hela himlen förvandlas till en stor palett av färger. Okej,, den kanske inte är öppen då.. Men ändå! Snart 1 år sedan vi var där.. Känns som en evighet. Men att vara bort från saker man gillar känns som evigheter, det är bara att konstatera...


GOOGLADE FRAM BILDER NJUT!

Dags att cutta där.. TAGNING!

Snö i sikte.





Från vänster: Jossan (rhythm), Jag (lead) , HulQ (sång), Robin (trummor), Mr.Metal (sång) och Chrille (bas)
Här är då två bilder från i sommras @ Hörneforsdagen då vi skulle samla in pengar till ledargården på Norrbysskär. Vemodigt sagt, vem visste då att det var sista gången vi skulle spela Slither med Niclas som sångare. Ingen.
Imorgon är "första" repet för Multimässan, utan Niclas. Jao, vi saknar dig vår kompis, man, vaktis, sångare, gitarrist, ledare, byggare och fixare i allmänhet. Skickar pussar och kramar till skyarna och dina anhöriga! <3


Dessa bilder får en att längta till ännu en ny sommar med alla vänner. Påtal om sommar. VAD KOMMER HÄNDA?!
Studenten närmar sig. Huu.. creeps.. Hur ska man som 18 åring veta vad man vill göra med livet?. Okej vissa har det klart, uppgjort.. Men jag är inte en av dem. Dags att besöka syokonsulenten?

Smålyssnar lite på Erik Grönwalls debutalle. Första gången jag nog tycker om att höra vinnarlåten på radion.

Julen har annars varit fridfull och snön har vräkt ner i massor, det snöar fortfarande. Skule egentligen lägga in en bild på 244an (bilen) i sin snöskrud.. Men he bledd int åå..

Ska kanske dra in till stan imorgon och kolla in rean, har beställt hem lite plektrum med syrran (som är i stan nu). BLir spännande att se vad hon har köpt ;).

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!
OHOO´J

Pepparkakor


TURTLEPOWER!


Luke förlorar sin hand!

Morran och Jabba

Dagens tips!

Idag har jag ett tips till alla som är villiga att lyssna!
Det handlar (hör och häpna) om städning..

Jag råkade slå till min taklampa (taket i mitt rum är lågt och halvsnett). När jag försökte lugna ner den lite, genom att ta tag i den så lade jag märket till något som jag aldrig vigt en tanke till: dammtorka lampskrämen, eller vad man nu kallar den.. JA NI FATTAR..
Den var så äckligt full med dam att den förlorat sin vita färg till nått grådammigt. Okej man kan inte ser just den sidan av själva lampan.. MEN. det är såklart mycket fräshare att torka bort det som samlas där uppe.

Nu om jag hade varit en riktig bloggare. En såndär 1337 bloggare.. Då hade jag (självklart) tagit för- och efterkort på lampan, och dessutom tagit kort på papperstussen som jag torkade av den med. .. Tanken slog mig faktist (dock när jag just hade torkat av den). Sen så kom jag på att jag nog skulle vara för lat för att göra det.. Och att detta inlägg troligen aldrig skulle ha fått födas om jag skulle göra det så elit. Visst, det skulle vara kul; det var äckligt mycket damm..
Nog snackat om snuskigheter.

drygt 4 dagar kvar
dan före dan före dan före daaan.... eller vaaa?
Ja ni fattar!

hare gött! Morsss i mossen!

fuckin with my mind

Drömmar om de som betyder mest.
Försvinn inte!!!

Att fastna i en snöstorm.. Inte veta in eller ut.

Jag blir helt slut i skallen. När hjärnan fryser till is och sedan tinas upp.. wooaaa trött.
Alla tankar som surrar i skallen. Säger som min bror "Jag vill bara att det ska bli lungt".. Jag "förstår" hur det kan kännas att ha ADHD.. miljoner saker som bara skaver där inne.. Inte konstigt att Alfred vill slita håret av sig när man påpekar att han glömt stor bokstav.

Nu vill jag bara sova och få slut på allt surr. inga dåliga drömmar.. Helst vakna upp  2 månader bakåt och få olyckan på sandbacka ogjord.... Niclas vår solstråle. Skicka hit lite ljus, för just nu är det mörkt. Hjälp mig hitta rätt väg.

Jag skickar tankar till alla ni som finns här inne i mitt hjärta, i säkert förvar.
Nog kan världen ta bort de som står oss nära. Men inte från våra tankar, minnen och hjärtan.
Jag tror på kärlek.
Jag vet att den finns!

Just nu vill jag fara till London och filma. Filma allt så går att filma, lyssna på coldplay, ta ett djupt andetag och sätta mig i en kapsel i London Eye. Flyyyga

Now the sky, could be blue, could be grey...


Julavslutning

YO MACKA FLOOW DOUUGH

Den bästa julavslutningen! :)
Länkar till Youtube senare,, Mixer filmade och skulle lägga ut!

Så underbart skönt med jullov och inte en läxa! Snö på marken, kallt överallt men värme framför spisarna.
Igår var det Julgård på Midgård. Mysigt! Satt ute i Amfiteatern eller "monkeycage" som man också kan kalla den och lyssnade på historier av Teater 2:orna. Det var kallt, 15-20 minus. Men med filtar och glögg höll man värmen.
Ikväll är det den årliga glöggkvällen på Norråkern. Så nu fylls termosarna på med glögg, pepparkakor läggs på fat och skålar med jultomtar placeras ut. Med glöggkväll kommer också paketleken.. Spännande! har köpt Michael Jackson albumet BAD och slagit in. Vem vill inte ha MJ?!

Har spelat Super Bomberman och Teenage Mutant Ninja Turtles Tournament med Mathilda... Jag vann faktist en del matcher, vilket gör mig mycket stolt!

Mamma kom nyss förbi "Är det Gorillaz?".
haha jag gillar att hon har koll ;) hehe 

I helgen ska jag softa hemma själv. Blir nog lite ridning och resten blir en överaskning. Eller vänta. JULBORD, ta mig tusan! Jag ska rulla hem! 

IS SHE REAL IS SHE?!  


Musikvid

Sitter och redigerar musikvideon som vi gör i samarbete med Musikproduktion och Dansarna.
Är lagomt hungrig. Julbort till Lunch. Spännande och se vad det innebär. Potatis, köttbulls och priskorv?
1 vecka kvar till Julafton!

Märkte nyss att vitbalasen är vad ska man säga. dålig. RÖDSTICK!
AJA grafarna får ta hand om de,.
Kom på en massa vinklar som man borde ha tagit. Varför tänkte vi inte sådär?!

Aja dattan laggar. dags att lägga på!
PIIIIP

Disk-o-brud!




Några bilder jag kom över lite sådär.. snabbt.
Den översta är från i sommras ute på skäret. Hot brud i diskuniform! haha

De andra bilderna är från ett redigeringsrum på skolan. Får mig att minnas de gammla rummen (de har bytt ut datorerna nu). Tagga musikvideo klippning + tvprogram!


KillAaaAAAaarRR

Imorse gav jag TTTT en ride to school.
Haha. chilln to the beat of the boxxx.

Hade bara en lektion där vi diskuterade meningen med livet. En rätt så stor fråga sådär på morgonkvisten. Efter lekken så brummade jag hem igen och for på ridbanan med Abadis. Mycket skritt och lite trav och tölt, men det gick bättre än vad jag trodde att det skulle, kuuligt!

Har sedan städat rummet (det var mycket välbehövligt) gjort läxor och spelat gitarr. Duktigt va?!

Jag hade tänkt att göra lite uppdateringar på musikfronten..
Vad äre som gäller just nu lixooom BAAAAAAARA..  Kollar in Last FM. börjar tro att det Spotify säger är ren och skär lögn. Som den duktiga multimediaeleven jag är så har jag lyckats peta in en lista där till höger som visa veckans artister! Kanske ska utöka med låtar också!.

Iaf musica.. I veckan har jag mestadels lyssnat på min nya cd som jag har ute i 244:an.
Tyvärr så läser ju inte LastFM av pärlan. Utan det som står på Last FM är det som jag har lyssnat på från Spotify! Ofta försätter jag mig i en slags tänkarpose och försöker tänka ut "När lyssnade jag på den här låten?!".

AJA!.. SLAG I SAKEN MUSICA! Länkar till Spotti så lyssna chicks'n'dudes!
White Blank Page - Mumford & Sons
Hur mysig som helst! 1:15 friggin moment!
Back Round - Wolfmother
Min nuvarande favvo på Cosmic Egg albumet. Sköna gittarer, sköna drummor. (är även 1:a på min mest spelade låtar de senaste 3 månaderna) Testa spela!
Wild Side - Mötley Crüe
Sex, drugs and Rock'n'Roll..! Läste ut deras bok "The Dirt" här om dagen.. PLUS att den finns med på Sunes Jul avsnittet Pulk Pappa.. HUUUH!!
Stacked Actors - Foo Fighters
Lagomt soft på versarna. Refärngerna får en att vilja freaka. Grohl, vilken man!
A Message - Coldplay
Den här låten kan få mig kär på ett kick!, Lovar! Lugn, och urartar i en explotion där jag vill dansa runt runt runt in highspeed och skrika!
How I Could Just Kill A Man - Rage Against The Machine
Lite RATM är aldrig fel! Har nyss fått upp ögongn (eller öronen) för den här låten. Hur jag har missat den förr är ju frågan.
Subway To Venus - Red Hot Chili Peppers
Funkeeey Hunkey. Space is King right.. Chili Peppers är alltid favoriter hos mig!
I Got A Man - Positive K
Old School hip hop. Får min bil att verka P.I.M.P.. Satt sig på hjärnan efter I Have A Confession. Awesome.

Så ett part låtar där!. Inte dåligt!. Bara en massa snubbar. hehe. Måste säga att min musiksmak inte är speciellt jämnställd. Finns inte mycket brudar i mina spellistor, tyvärr eller vad jag ska säga,,

Hoppas ni hittade en ny favvo låt att dunka in i öronen! Om ni inte gjorde det så har ni antagligen "fel" musik smak ;)

If You Be My Bodyguard, I Can Be Your Long Lost PAAAL!

PS
Monkey Island 1 är härmed varvat! WOOP WOOP!, Mot Le Chucks Revenge!
DS


Givakt!

Tjao allesss klar kommisar!

Har nyss tagit ut kakor från ugnen. Fika imorgon på skolan. mysigt!
Innan baket svängde jag förbi kyrkan för att kolla in årets upplaga av Luciatåget. Fint!.. Drog en repa förbi TTTT, klappade gullig gycke och kirrade grejor. :)

Nu ska jag nog bara gå och lägga mig och sova. Är helt slut i skallen, av någon konstig anledning. Ska bli grymligt skönt med ett 3 veckor långt vinterlov. Ahh!

Nu är det lite snöstorm ute. Äntligen kommer snön! Hoppas den stannar kvar bara så det blir någon slags julefrid!
Jag kan känna att lyckan smyger sig på. Det är skönt att känna sig upprymd och glad. Jag gillar inte att känna mig nedstämd längre. Det är så underbart att få vara omringad av så fantastiska personer som lyser upp tillvaron!. Vill alltid bara hänga runt med er för att det gör mig så glad och lycklig: vänner, klasskompisar, ledarskolan, familjen osvosv. Ni kan alla känna er träffade vissa mer än andra! :)

Märkte igår att det inte alls var någon fel med mig och växelspakar (iaf inte när jag körde morsans bil). PJOOO. känndes skönt!.. Gillar faktist min lillaskruttiga Quarkomobil. Får lov att knäppa några bilder på den nåndag. Den ska ju pimpas också lite hade jag tänkt.

Nu ska jag försöka gå till sängs som sagt. Har sovmorgon imorgon (händer inte ofta!). YAAHO
Men hare så juligt så länge! Vi hörs HO HO!


Lucia

Idag har jag tagit till hårdhandskarna och påbörjat en virkning! Det du!

Sedan har jag.. Hmm.. Kört bil hit å dit.. skit hit å dit skiiiit haha

Pepperkaksbak blev det denna kväll. Gjorde turtles, Jabba The Hut, Luke, Morran osv osv. FIINT

Det är lite läskigt hur äckligt dålig man känner sig när man sätter sig i en manuel bil när man är van vid automat. Plus har jag bara kört automat i blott 2 dagar.. Och ändå så märker man en markant skillnad.. creeeeepy!

Imorgon (idag) blire fram med lussebullarna och oboy. MUMMS . Julmys 2000


Naaanaaanaaannan

Sonisphere my heart.
Fetaste bandsläppen! Jag vill dit! NUNUNU!

Idag har det spelats in musikvideor hela dagen runt om på Midgård.
Avstängt överallt.

Jag är så dålig på att skriva när jag inte riktigt har planerat vad jag egentligen har för mening..
Jag återkommer när jag har nått vettigare att skriva.

Quaaark

Jaahaja..
Först biln. En Volvo 240 av årsmodellen 1982.
Automatväxlad.
Soltak.
Ja en riktig batomobil så att säga!

Jag återkommer!

Nu är det jul igen

Andra Advent har just nalkats. 2 veckor och 2 dagar kvar till julafton! Mysigt.
Dock vet jag inte om julefriden infinner sig ännu. Tre uppsattser (minst 3 sidor långa) i Naturkunskap, Engelska och Etik. Men det går faktist ganska bra. Inbillar jag mig iallafall.

Jag har funderat på vad jag ska göra för att känna mig lite mer julig.
  • Julsånger? .... NEEJ. Inte julsånger. Luciatåg hit och tomtar dit. Jag besitter ingen änglaröst! Jag kan INTE sjunga julsånger... Därför tycker jag inte om dem så speciellt mycket heller.
  • Leka i snön? ... Nä juste.. Det finns ingen snö.. Hoppas vädergudarna skärper sig.. 2 veckor kvar somsagt.
  • Se julkallen... Men det går ju åt h-vete så att säga :) missar 7.15 sändningen (går ut/sitter på bussen). Glömmer den senare sändningen. Ids inte kolla på datorn.
Ja vi kan ju säga att jag misslykats med dessa.. Dock har jag några punkten som jag tänker kan få mig på juligare humör!

  • Dricka glögg. Ja glögggg. I alla dess smaker. I år har jag provat på hjortronglögg. En riktig goding!
  • Skriva öskelistor. Vad ska man önska sig i år? Min lista domineras i år av album och gitarr grejer.
  • Baka pepparkakor. Finns det något mer krativt bak än pepparkakor? Jag har taggat upp mig med ideer som att göra Luke när Vader skär av hans hand osv. Ja. Pepperkaksbak!  + ädelost och hjortron!
  • Julbord. Nästa vecka vanskas julbort på församlings. 3:dje året irad (om jag inte räknar fel) 3 års jublieum! MMMMHMMMM
  • Risala malta. av mormor.. MMM .. gossi mummsi!
  • Lussebullar
Ja vad ska jag säga.. Maten tar över! Julmys 2000!




Idol drama

Idag knep Calle och Erik finalplatserna till Idol!
Spännande! och förvånande!
Grattis Tove till en 3:e plats!
Alla var gryyymt bra ikväll! WHOO!


Kanske ska dra till Paradisbadet imorgon. Troligtvis blir det så!

Dagens fråga är:
Varför ska folk vara så jobbiga ibland?
Jag har masssssooor som jag skulle vilja säga ett och annat till. Men man kan ju inte springa runt och säga saker bara för att man tycker det.
Dags att ta ett steg åt rätt rikting.

OCH klippte mig idag. Känns mycket kort och lockigt. Galna hår altså!
Aja Rock On Rock On! Ska läsa Mötley Crüe nu! Hey It Rimes!

Ta hand om er! haaaj!


Lagomt till Jul.

Hej!
Snart är höstreminen avslutad. Vilket kan vara nått av det skönaste. Bara slappa och få lov kan vara det bästa av bästaste!

Det som däremot inte är det bästaste är att en av de bästaste har försvunnit. Niclas David Norgren. Killen med skillen. En otrolig människa som hastigt togs ifrån oss den 28 oktober. Vad hände med att spara det bästa till sist. Du var en sån person som man hoppades ha i sin umgängskrets för resten av livet. Din livsglädje, ärlighet, härliget och dina superkramar; vem vill vara utan det? Solen har inte riktigt skinit sedan den hemska olyckan. Dock kan vi se några solstrålar som kommer över horisonten. Lika varma och goa som din personlighet. Döden är inte något som skrämmer mig lika mycket nu längre. Så länge du är där vi kommer och möter oss med dina öppna armar så kommer allt att ordna sig.
Saknar dig grabben, som tuuusan, nu och föralltid!


Niclas med storbonnshatt, tagen i somras på Norrbyskär


När man har skrivit något sånt här känns det otroligt dumt att bara hoppa till något obetydelsefullt som att man käkat en macka och har naturvetenskap att plugga. Därför väljer jag att avsluta dagens inlägg.
Over and Out.

RSS 2.0