Pop the Question

Den stora frågan är ju hur jag tänkte igår
IDOL? ..
EHE.. Robinson var det ja ;)

Ingen tripp to la stada idag. Kom på att det knappt är några affärer öppna förutom MVG. Lite nederlag. Dock skönt att få sova ut.

Har lagt till lite listor i sidebaarN. ena visar nyligen spelade låtar och andra veckans toppartister..

Annars finns det inte mycker mer att tillägga. Helgen har varit luuugn. Det är mycket som snurrar runt i huvudet mest. fucking TYST TARD SKALLE.

Ska nog dra en vända Wii-fit och se Taking The Stage avsnitt numero ono!
Taking The Stage (Season 2) - MTV Shows

SkottarN

Robinson final!

Idag skottade jag fram bilen efter snöovädret i lördags




Mitt inne i arbetet

Klart å betarttt

Lägg även märket till hur mycket snö det egentligen har kommit.. Det är minst upp till midjan på mig :)

Hah apåtal om längder så funderar jag på hur det hade varit att vara kortare än vad jag är.. Jag brukar huka mig ner lite och kolla på saker från ett annat perspektiv. HMM.. Jag är väl inte sååå lång? Det känns väldigt kort när man ser det så..

Jag har 2 filmer som jag vill vill vill se. Avatar och Where The Wild Things Are..
Bara trailer låten till den senarenämda får mig att mysa!



Imorrn stan..
NU Idol finaaaal!
PUSS!

ADJÖ.. HEEJ!

Haha nej hjälp. Nu känner jag att jag har varit tillräkligt down för att ny kunnat ta i med nya krafter. Trotts allt somnade jag på soffan och vaknade upp och känner mig mycket klarare i skallen. Inge snurrar. Förövrigt kan det vara nån ärftlig sjukdom som kommer från morfar som gör att allt bara snurrar helt random. JAHA,. tack för den.. Känner inte min morfar överhuvudtaget. Han bor i skåne och har inte träffat han på 14 år kanske. Vilket gör i princip att jag inte träffat han (det finns inga minnen!).

Jag har faktist haft en rolig dag. Mycket skratt. Jag gillar min TV-grupp. Fast jag känner som sagt att jag har varit väldigt OFF. Att vara OFF är inte min grej, eller jo det kan vara min grej. Men jag gillare inte. Skratt och roligheter är mycket mer Mimmi!. Jag skiter om det så kostar att man skrattar åt mig, bara jag hör skratt ist för suckar. 

Den här helgen måste jag säga känns lite grådaskig. Inga planer. Jag kanske drar mig in till stan imorgon för att haaaaneeell. Och då skare haaannllaass myyyshee, (hadlarN smyger fram i mig) hihi tanken får mig att bli glad :)
Jag måste även boka en tid hos någon läkare. Sjuksyster kunde icket besvara vad jag har för utslag/fläck (eller vad det nu kan tänkas kallas). Hon trodde dock att det inte var något farligt, men det kan ju vara skönt att veta vad det är., Okej.. Ni som kanske tror att det är nått snusk blä så kan jag säga att det inte är nått sånt. Det syns knappt, är bara lite mörkare än min vanliga hy.

För att bara säga något negativt (innan jag blir den positiva Mimms igen) så måste jag slå ett slag (som i nederlag) för att Cover Club 18 + har bytts ut till X3M. OKEJ.. vad är gnäller bitchen om undrar du; det är ju typ samma ställe osv.
WELL WELL.. Låt mig säga så att det handlar om musiken. Den enda kvällen jag var på Cover Club 18 + så har det varit den bästa "on the danceflooooor night" någonsin (jag var även nykter); dvs jädra bra och rolig musik att dansa till.. Det var inte slaktar-HOES-N-PIMP musik ala skaka din rumpa baby och gnid ditt kön mot min kropp så kan vi dra hem till mig sen musik. Det var inte samma låtlista på 8 låtar på repeat hela kvällen. Det var musik som man minns, jag menar, Spice Girls. Vem gillar inte tanken?! Även goa hårdrocks låtar att dra ett gitarrsolo till (HEHE). Nämen ni fattar.. Och nu har det förvanldats till ett R'n'B hak när de bara spelar samma slags musik som de spelar överallt annars.. Varför inte kalla det Krogen Krogen junior? För jag menar. Vill folk ha de så far de inte på X3M. Då far de till Krogen Krogen, eller har jag fel?!?

Aja.. ADJÖ pesimist och HEJ optimist!
CIAAAO !

blodigt allvar!

Är det en sjukdom på G eller vad sker.. Mitt huvud är inte vad det har eller vad det borde vara.. Ständigt trött, okoncenterad, yrsel.. Allt bara snurrar som en karusell. Något är helt klart på sne.

Om 2 timmar skall jag, Lisa och Julia intervjua Kyrkoherden Elisabeth om hennes livsåskådning. Det skall bli intressant.. Men det är ju så roligt att jag kan liknas vid en levande död. HEEEJ... Zzznnark *ögongloberna rullar bak i skallen*.

För några dagar sedan började jag fundera på varför just tjejerna ska behöva få mensvärk. Är det ett straff för att vi inte blivit gravid heller denna månad? hehe.. Isf är det jävligt orättvist att vissa ska få större straff än andra. Vissa verkar ju aldrig ha kännt av detta, dessa ska känna sig lottade!
Själv vet jag inte vad jag skulle ta mig till utan dessa värktabletter. Antagligen skulle jag ligga hemma i min säng och önska att jag vore död. Okej det är en galen sak att önska "kan ingen bara sticka kniven i mig". Men det är precis vad som händer när man tänker att man kan vänta en stund med att ta sin ibumetin för att det inte riktigt brytit ut. HOOOH.. vad man underskattar naturens makter när man några minuter senare ligger kallsvettandes på badrumsmattan i fosterställning. Världen snurrar i 110, det svartnar för ögonen och man hoppas att man inte kommer spy.

Ja det var väl en härlig förklaring på vad som händer om man inte hade den magiska värktabletten. Något som man också har fått äta upp är att det inte funkar med vår käre alvedon. På något sätt funkar inte den på mensvärk... ack.  Något som är bra är dock att jag inte PMSar.. Jag är sneel. Så länge jag inte har ont. För vem orkar vara snäll när kropen ska slänga ut något och krampar sönder.. Näää antigen så sänder man ordprogram i tvn och spyr.. eller så ligger man på badrumsmattan, kallsvettig och bara längtar tills smärtan tar slut...



Idag lägger jag upp en bild på Gorillaz.. WHY? Jaa. För att de är ett annorlunda och king band. c00lers Makar00ners ungefär...





Chilla på dillen.. Haregött! PEOPL

BA SÅ Du VET

Det är en gaaalen storm.. YIIHAW..

VK

Det blåser upp

Tydligen ska det bli ett jädra väder snart...
Det förstör ju!

Just nu är inget speciellt bra.. Bara ångest om allt och livet. När bitarna började falla på plats och när det inte finns läxor att göra skall förståss andra saker flika in och peta mig i ögat.
Jääävlar.. SNÄLLA... låt det inte vara något...
Måste helt enkelt göra ett besök hos systern... Men är rädd för vad hon kommer säga.

Aja.. Jag ska på något vis försöka skjuta bort tankarna på det där tills torsdag.

Man får inte ta saker förgivet.. Jag tar aldrig saker förgivet.. Ibland önskar jag att jag var mer naiv i mina tankebanor. Jag lådsas vara naiv.. Men det bara skapar skuldkänslor.
Nä.. Bara syster har goda besked så kan jag pusta ut en stund... Kanske skippa allt "tänk om"... och slappna av..

Som grädde på moset har jag även fått mensvärk. Dödstrist.. Tur att ibumetin finns. Vad hade vi "utvalda" annars gjort dessa dagar?

Nej, idag är glaset halvtomt..

Lets just fix this poor thing now

Det har varit en bra helg. Dock så är jag så fruktansvärt dålig på att styra upp mina söndagar.

Idag vill jag bara säga hur mycket jag älskar er alla som finns här omkring och alltid får mig att skratta.

Jag kan vara en mästare på att koppla bort saker från huvudet när de är för hemska för att tänka på..  

Scared of losing all the time
He wrote it in a letter
He was a friend of mine
He heard you could see your future
Inside a glass of water
The ripples and the rhymes
He asked ‘Will I see heaven in mine?’


Niclas du din pirat. Du var en så härlig människa.. Det gör ont när jag tänker på alla hjärtan som du älskade, och som krossades utan någon återvändo. Det var inget du kunde göra något åt och inget som du ville. Det bara hände.

Det känns dumt att säga att allt kommer bli bra eller att vi kan lyckas med vad vi vill (det går aldrig).. Men så länge man har den positiva tron om att det kan gå så känns allt bättre. Det kanske aldrig går som vi vill. Men man kan försöka hitta en ny tillvaro som man trivs i. Vara med personer som gör oss glada. Syssla med saker som skänker oss lycka och som för våra tankar på spännande vägar. Så länge vi inte är ensama så finns hoppet på bättre dagar!


God Helg!

Jag har haft en bra fredag. Chill på skolan. Sätt på Svanprinsessan med syrran. Varit med Timsan. Tjäna lite cash på att skjutsa folk. Goa bullar!
Imorgon bär det av till Sunnis där det vankas barnkalas för Pernilla 19 år!

Ska snart sova.. MEN FÖRST berätta lite mer om mig själv genom denna undersökning jag hitta, haha

är du bortskämd?
Jag har en :
[x] Mamma
[x] Pappa
[x] Styvmamma
[x] Styvpappa
[x] Styvsyskon
[x] Bror
[x] Syster
[ ] Brorson
[ ] Systerdotter
[x] Mobiltelefon
[ ] Eget badrum
[x] Eget rum
[ ] Swimmingpool,tunna
[ ] Hot tub
[ ] Gästrum
[ ] TV
Totalt: 9

[ ] En säng lite större än normalt
[x] Mer än 4 par skor
[ ] Solglasögon
[ ] Klocka
[x] mp3spelare/iPod
[x] Ett fungerande PS2
[x] Nintendo Wii
[ ] Xbox som funkar
[ ] Nintendo 64 som funkar
[ ] Gameboy/ Advance
[ ] Gamecube
[ ] Nintendo ds
Totalt: 4

[ ] Poker-bord
[ ] Basketkorg
[ ] Hockeyspel
[ ] Biljardbord
[ ] Pingisbord
[ ] Fotboll
Totalt: 0

[ ] Nattduksbord
[ ] Stereo på rummet
[ ] CD spelare
[ ] Har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE
[ ] Dina föräldrar har gett dig kreditkort/atm kort
Totalt: 0

[x] Jobb/sommar jobb
[ ] Shoppar minst en gång i veckan
[ ] Har dyr parfym/cologne
Totalt: 1

[x] AIM/MSN
[x] Kamera/video kamera
[ ] Telefon
Totalt: 2

[x] Skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling/moppe
[x] Gitarr/trummor/basgitarr
[ ] Piano/Keyboard
[x] Något annat instrument (räknas mungigan?)
[ ] Varit på en kryssning
[x] Rest utomlands
[ ] Haft en personlig tränare
[ ] Dyra smycken
[x] Träffat en kändis
Totalt: 5

[ ] Platt/locktång
[ ] Har varit i en slagbur, som är till för baseboll
[ ] Har 1000 spänn på dig just nu
[x] Kreditkort, debetkort eller bankkort
[ ] Rest i Europa
[ ] Varit på Hawaii
[ ] Varit i USA
[ ] Varit i Asien
[ ] Varit i Australien
[ ] Varit i Afrika
[ ] Varit i Sydamerika
Totalt: 1

[x] Föräldarna har bil
[x] Jet ski/båt/racerbåt
[x] Husbil/vagn
[x] Jag har en bil
Totalt: 4

[x] Hemmagjord mat nästan varje dag
[ ] Suttit i en limo
[ ] Suttit i en helikopter
[ ] Äger en videokamera
[x] Egen dator (skoldattan,,, eh men den räknas!)
Totalt: 2

Sammanlagt: 28

1-23 = Ghetto-kid
> 24-33 = Vanlig <
34-40 = Bortskämd brat
41+ = Upperklassens snobb


Jag verkar då vara hyfsat normal!...
Nu ska jag då borsta tänderna så man får de gjort osv.

GOD HELG people

Early one morning with time to kill...

Ikväll är det öppet hus på Midgårdsskolan

Slutade vid 11 men ska sitta kvar på skolan till 18... Jag måste själv säga att jag är en krigare!

Har suttit och gjort en ny spellista i WMP, tänkt att brännas ner på cd så man kan lyssna i blin.
Måste rippa av Mattias Johnny Cash album (the man comes around).. Cash är en riktigt man.. Ärrad, ibland ganska mörk.. Det han gör, blir med känsla, även fast det är covers.. det kräver en stor applåd!

Är hungrig som en tok.. Men man kan inte äta nu? eller? hahah..

Ska iaf dunsta nu och försöka hitta på nått annat!

HUJ!

Drömmarnas land!

Nu är i princip alla läxor bortgjorda. Förutom att vi ska komma på 3 frågor till religonen. Kan göra det nu!
  1. Kan man se religon som att man vill fly från värkligheten? (tänk inte själv utan utgå från hur det står i religonens lagar ungefär)
  2. .................................
Orkar inte komma på nå fler just nu.. Fastna i tankar om Pernillas present!

Dags att sova.. Och denna natt ska jag försöka tillbringa på min mage. Har fortfarande smärtor i min svanskota sedan jag blev avkastad av hästen för 2 veckor sedan. Tim och Lisa skrämmer upp mig med att jag måste fara till doktorn, där de måste stoppa upp ett finger i analen för att trycka till den så den blir normal.. FML. jag vill inte :/ AJJ

Aja! Det går säkert prima ballerina! Så länge man lever skall man njuta!

ADJÖ FARVÄÄL!

Hålan

Vilket drama. Ja haleluja!. Östrabussen (som för ni som inte vet går från Håknäs, via Norrbyn innan den kommer till Hörnefors) fastnade i ett dike. Jag, syrran och busschaffisen satt där 1 timma. Tur Stickan kom med traktorn och styrde upp allt. Dock så gick tiden snabbt kändes det som.. Det var ju lite spännande! hehe. När vi tillslut kunde brumma iväg så började ungarna som åker skolbussen på att tro att deras buss sket i att plocka upp dem. HAHA.. Så var ju icket fallet. Fick mig en tupplur på E4an och marsherade till historian.
Denna förmiddag är i hålans tecken!. Hela förmiddagen får vi tillbringa i dett übersköna klassrum, eller.. Den kallas hålan,, för att det är en håla.

MUMA

Jaaa.. Min hemsida som jag gör på MUMB kursen blir finare och finare..
Finare än bloggen minsann!

-> Check IT OUT DUDE!

Skönt att skolarbete ibland kan vara rätt så kul, faktist!

Men nu ska jag träna på min engelska redovisning som jag <kanske> ska hålla imorgon. Leif kör ryskroulette med oss. hehe spännande!

Ska bara visa ett klipp från när John Mayer var på min favorit talkshow: Skavlan


Hear the trumpets..

Dagens goda grej ska vara att uppdatera min hemsida som vi arbetar med på skolan. Inte så mycket att spana in nu. Men på nått sätt ska jag lyckas få in min själv ( HAHA ) i den där sidan.. Det är frustrerande när man har små bilder i huvudet, men man kan inte förverkliga dem eftersom att man inte besitter tillräkligt med kunskap.
Undrar om jag ska ha nått liknande som jag har på bloggen. Eller om jag ska ha svart, vitt och kanske gult/orange. Jaa. den som lever får se.

Aja. 1 timma har jag på mig att förvandla denna rookie till en hookie. YEAH. Delar med mig lite av mannen, myten och legenden.


Early one morning, with time to kill...



American IV: The Man Comes Around


Jo tjännare

Idag blev jag skrämd av Gucci (familjens tax).. Jag duschade. Sen hör jag hur dörren öppnas. jag tänker: Shiiit detta har aldrig hänt förr, inte som att dörren öppnar av sig själv. Första tanken "RÅTTA". Jag sticker fram huvudet och ser något hårigt. Guccis öra.... Tack för den hjärtattaken...

Helgen har gått bra. Multimässa.. Alltid sluta när man kan hela grejen. hehe. Verkar som de flesta har varit positiv. Kuligt!

Nu sitter jag i min säng och funderar på om jag ska träna lite på min engelskalektion som jag ska hålla. Dessutom så borde vi vara klar med en banner imorgon. Den bannern är inte klar.. Den här veckan kommer nog bli lite utav ett h-vete. Har en musikvideo som måste klippas, på fritiden. Ska hjälpa min moder med nån slags logogrej till Hörneforsrevyn.

Ja dags att ta sig i kragen helt enkelt.
GO KVÄLL

Sugen på gröt baby?

Huvudet är en enda gröt. BLAEÄÄ.. Hur ska man kunna sova med massa sörja i skallen?
Hur fan ska man reagera. Tror inte vissa fattar hur mycket jag tänker och hur mycket det skaver i själen.. Små saker som jag förstoras i tusenfalt.
Jag är ingen som gillar att vänta, ändå är det det enda som jag gör. Hellre stressar jag än att gå runt sysslolös.
Tillslut får jag alltid reda på att jag väntat helt i onödan. Tid som bara slösats på att göra ont.
Jag vill slåss och kramas på samma gång. Gråta och skratta.

Att resa bort skulle inte vara så dåligt. Komma tillbaka om något tag sådär.

Till att börja med så är det dags att försvara sig och inte låta folk kasta saker på andra for no reason. Jag har klappat medhårs påtok för länge...

Jag vill bara hjälpa till... Men då måste man vilja bli hjälpt också. Annars skiter vi i det.


M.M på G

Imorgon är det dags för multimässa igen.
Massa musik och grejs. Ingen skola därmed. Det gillas just nu.
Dock är jag stressad över en redovisning som skall hållas på fredag. Blir en lååång torsdag då powerpoint och diverse måste fixas. Aaaa. MMMM panik! <3

Ja. Jag har tryckt i mig godis. Smarre, men inte så smart. socker hyper.. hmm. ska ju upp tidigt, måste duscha. nää fan va tidigt jag måste kliva upp!.. Aja. I fas med skoltid ungefär. haha

Helgen var iallafall kulig som bara den. Cover Club, hmm inte lika UPP som jag hoppats på. Julia jizzade dock hehe ;)
Lördagen var superb. Gött folk, roligt hade vi! och bada badtunna det gjorde vi. Jag kraja ett glas, men det får man på köpet säger vi ;)
Söndagen blev hyfsat sliten. sov 3 timmar. Svallt, for på tre kronor (GOOTTT), repade, stannad på G-tjänst, fråga inte varför. SOOOV!

PÅTAL om sova! så är det prisse vad jag ska göra nu! VATTEN i liter ska intas, och sova i några timmar!
Hare göda!

take you to the cady shop!


Klackarna i tacket

Nu är det dags för en partyhelg 2000.

Ikväll är jag nykter, ska vara chaufför. Blir först middag på fyllestigen och massa förfest med sång och musik. Senare utgång i Umeå, Cover Club. Eddie från Idol ska tydligen uppträda. Julia Jizzar. hehe

Imorgon bär det av till Norrbyn för att fira Amanda som fyller 19 på måndag. Badtunna, lekar och rajtan tajtan. Blir en lång natt kan jag tänka mig.

Söndag ska jag repa på församlings kl 16. Låter kul! (Kusco citat). Ska väl sedan knata över till körka för att se när Zeeb och Goozie spelar.

Tror på den roligaste helgen detta lov.
Måndag: Skola.... YIIIHAW


Kylan slår till...

Idag är det kallt. Kallt som in i NOOORDEN.
minus 25 har termometern stått på idag. All kyla gör mig bara trött. Men det är för kallt att sova. Att ligga i sängen är som att ligga i en frysbox. Men . Det är ju gött. eller.. va.. jo.. NEJ..

Idag, efter blott 6 timmars sömn klev jag upp lite efter 9 pigg på sol. Åt lite frukost, fanns inte mycket att välja på ACK. Bestämde mig för att klara lite DK1. och det gjorde jag minnsann. Dusch var ett faktum. Blev sedan iväg skickad på Coop för att inhandla diverse varor. DKade lite mer fram till lunch. Mätt kl13 så bar det av till Amanda, hon låg och sov den Törnrosan.
HAR:
- Kört bil
- Bakat Tårta

MOT Församlings och mer rep. Blev lite trött och gone. Men klart.
Nu har jag ätit och ätit efterrätt. EFTERRÄTT! HÖR NI!!!

Vilka mål har jag då nått upp idag?
- Har klarat gifttunnbossen.
- Påbörjat de förgiftade gruvorna.
- Gjort andra saker än att spela DK

Jag känner mig ändå ganska duktig.. Ja helt klart duktig!

Gillar tanken att hela södra Sverige stannar av så fort det blir kallare.. Ja.. ba på med tjocksocka och långkallingarna. Inte dags för att springa runt i kortkort och glitterskor! GLAMOURR BABY!

Och med de orden säger jag Tjeeenis!


Lite frågor och svar haah

ÅRET 2009:

ALLMÄNT.
Bättre än förra året? JA
Har du hittat en ny låt som du älskar? JA
Isåfall vilken?
Den bästa nya människan du träffade? Finns många. Konfisar bla.
Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Studenten
Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 11jan for till London med skolan. 28 okt halkbanan och Sandbacka olyckan. 16 nov tog körkortet.
Gjorde någonting dig riktigt glad? London resan, Konflägren. Ledarskolan, TVlektioner, kompisar
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2009? Den j'vla ROMBA SII.. Svennebanan.. Lady GAGA typ. slaktar musik..
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mer kärlek. Om Niclas hade varit kvar.
Vad fick dig att må bra? Vänner och Familj.

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollnio? - Svajig.. Uppskattar mina älskade mer. Men ingen pojkvän.
blev du kär iår? - Nej
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Ja
Har du haft ett hemligt förhållande? - nä

SORG & HÄMD.
Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - Nej. Det hoppas jag inte!
Har någon i din släkt avlidit? - Ingen i släkten.
Varit i slagsmål? - Nja inget serriöst
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? ´Har varit gladare än andra år.. Har även vart mer ledsen än andra år.

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - Nä. Jag står för det jag gör.
Isåfall vad? - ..
Har du skämt ut dig? - Det händer dagligen..
Har du ljugit för en vän? - Nää. Om m an inte kan säga sanningen så säg inget alls!
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - .. njaee.. eller. nä tror inte de
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - ... vet inte..

SKOLAN & FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - Midgårdsskolan
Har någon varit elak mot dig i skolan? - Ja helt klart!
Hatar du ngn på din skola? - Hatar är ett starkt ord
Vad spenderade du mest pengar på? - Vet inte,.. kläder.. mat? haha

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? - Jaoo
Har du förlorat en vän? - Niclas
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? - Nää. jag är kompis med mina gammla vänner
Har du ljugit för en bästavän? - Nee

En tidsfråga..

Dagen har inte börjat så fruktansvärt bra.
Bestämde mig för att rida Abadis på banan.. Det gick så förundransvärt bra i början. Men plötsligt hände det något och plötsligt satt jag inte på hästen utan var inslängd i staketet.. Woot? Pulsen var hög.. Jag bestämde mig för att sitta ner och vänta på att hon skulle komma till mig. Finns inte en anledning att springa efter hästen och jaga upp henne ännu mer. När hon kommit fram så tänkte jag att jag ändå måste sitta upp och visa att även om hon gör sådär så betyder inte det att man slipper undan arbetet. Dock när jag försökte få in henne på volt händer samma sak den här gången. Fast tyglarna gled ur handen när jag skulle göra nödstopp.. Plötsligt satt jag där utan tyglar på en galopperande häst, jag föll av och drogs efter några meter och måste ha slagit huvudet någonstans för det gjorde så jävulskt ont.. Jag bara satt där på marken och bölade som en annan skitunge och funderade på vad jag skulle göra. Om jag skulle gå in och hämta hjälp.. Eller om jag först skulle gå in med Abadis i stallet.. Som tur var kom mamma ut. 

Det är inte första gången som detta händer någon som rider Abadis.. Det var bara en tidsfråga innan det skulle flippa ur, vilket på ett sätt är tråkigt. Något måste ju ha hänt som får henne att reagera såhär. Allt går att fixa. Men det är tydligt att detta är något som sitter djupt inne i henne. Får se vad som måste göras. Blir nog en del markarbete från och med nu.

Det sämsta som kan komma ur dessa situationer är att man blir rädd och aldrig vågar sitta upp på hästen igen.. Jag känner ingen rädsla. Är bara mer bestämd att det jävlar i mig ska gå vägen.
Visst blir man rädd i själva ögonblicket, men det gäller att hålla huvudet kallt och göra det man måste göra..

Coldplay My Heart

Det är nu man måste ta på sig kläder kläder och kläder. Det tar aldrig slut på snö som bara vräker ner i massor. Mycket mysigt.
Var ute och red i orörd skog med morsan idag. Man hörde knappt E4an för att det var så mycket snö överallt. En riktigt sagovärld.

Snögrejen var inte riktigt lika mysig när jag (ännu en gång) blev tvungen att skotta fram bilen. När jag skottar som värst. Vad tror du händer? Snön som ligger på hustaket rasar över hela mig och bilen. Minst sagt snöigt!

Hela jag är slut. Var ingen bra natt. Bara en massa stress drömmar. Var tvungen att hinna till en friluftsdag där vi skulle åka buss och kolla på Kiss. (Ändå chill friluftsdag heh) Dock så glömde jag tider, dagar. Och plötsligt så var jag tvungen att gå från Norrbyn till Hörnefors på 40 minuter. Och det var en massa hinder iform av olika hoppborgar på vägen. Sen var jag tvungen att köra bil till Vännäs för teaterprogramet hade flyttat till Liljaskolan. Jag kunde inte hitta dit och hamnade i Åsele (!!!) Men tydligen var det en tävling där i gummibåtar. Jag failade på allt och hade stressat helt i onödan. haha typiskt!

Man brukar ju säga att man kan vara morgon eller kvälls människa.. Jag har kommit på att jag är både och. Jag är pigg på nätterna och om jag vaknar tidigt (vid 8-9) så kliver jag lätt upp. Dock mitt på dagarna och på eftermidagarna är jag så trött. Det är fel i systemet. Längtar till sommaren då det är ljust dagarna i ända och man kan dra ner persienner när man vill sova.

Just nu är hela jag i något slags uppror och i kaos. Ett riktigt förvirrat nervvrak. Känns som det är dags att välja ett spår. Men jag vill inte såra eller välja fel. Jag hoppas jag har fel tankar nånstans. För då skulle kanske vinden äntligen vända, perfekt inför vårterminen! Hjälp!

Imorgon bär det av till Sunnis. Pernilla, Tinika, Julia, Lisa och Jag. Det verkar som att det blir sol! Ahh vad mysigt!
En perfekt avslut och en början på en ny vecka.
v.1
Fredag - CoverClub med görlsen, Eddie
Lördag - Fira Amanda med pompa och ståt i bandtunna.
Det blir även rep inför multimässan och massa annat smått och gott som jag inte riktigt vet ännu.

Coldplay gör mig så fruktansvärt glad och livsglädjen flödar.

Now My Feet Wont Touch The Ground - Coldplay
Everything's Not Lost - Coldplay
The Goldrush - Coldplay
 
The Hardest Part - Coldplay´

Dags att rädda världen. DK1 väntar!
HOJ!

RSS 2.0