Lagomt till Jul.

Hej!
Snart är höstreminen avslutad. Vilket kan vara nått av det skönaste. Bara slappa och få lov kan vara det bästa av bästaste!

Det som däremot inte är det bästaste är att en av de bästaste har försvunnit. Niclas David Norgren. Killen med skillen. En otrolig människa som hastigt togs ifrån oss den 28 oktober. Vad hände med att spara det bästa till sist. Du var en sån person som man hoppades ha i sin umgängskrets för resten av livet. Din livsglädje, ärlighet, härliget och dina superkramar; vem vill vara utan det? Solen har inte riktigt skinit sedan den hemska olyckan. Dock kan vi se några solstrålar som kommer över horisonten. Lika varma och goa som din personlighet. Döden är inte något som skrämmer mig lika mycket nu längre. Så länge du är där vi kommer och möter oss med dina öppna armar så kommer allt att ordna sig.
Saknar dig grabben, som tuuusan, nu och föralltid!


Niclas med storbonnshatt, tagen i somras på Norrbyskär


När man har skrivit något sånt här känns det otroligt dumt att bara hoppa till något obetydelsefullt som att man käkat en macka och har naturvetenskap att plugga. Därför väljer jag att avsluta dagens inlägg.
Over and Out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0